Psykoterapeut/Psykolog

Du är en engagerad lagspelare som vill arbeta med psykisk ohälsa där patient och kvalité kommer i första hand. Du tycker om att samverka med läkare och övriga vårdgivare.

Psykosociala enheten på Wetterhälsan är en stimulerande och utmanande arbetsplats som förutom primärvård erbjuder företagshälsovård och försäkringsvård.

Tjänsten är tillsvidare.

Wetterhälsan eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Sök senast 28 april  via formulär nedan. 

Frågor besvaras av cecilia.adern@rjl.se

 

ST-läkare inom allmänmedicin

Vi räknar med att rekrytera ytterligare ett antal ST-läkare som tillsammans vill bygga sin egen, och vår, framtid. Vi tycker om tanken att förutom att erbjuda Dig en bra utbildning till specialist i allmänmedicin, även kunna erbjuda dig en arbetsplats utöver det vanliga!

Wetterhälsan strävar efter att bli ”Bästa vårdcentralen”. Vi vill erbjuda invånarna ett bättre alternativ samt skapa förutsättningar för en förbättrad hälsa hos befolkningen. Vi eftersträvar mångfald ur alla perspektiv. Våra ledord är Tillgänglighet, Service, Nytänkande, Kvalitet och Effektivitet. Du är AT-läkare, eller redan legitimerad läkare, med stort intresse för allmänmedicin.

Du är en lagspelare med ”glöd i ögonen” och du gillar allmänmedicinens olika utmaningar. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 60 månader handledd specialistutbildning förlagd till Wetterhälsans olika lokaliteter och sidotjänstgöring i samråd med handledare och studierektor. Tjänsten är knuten till Region Jönköpings ST-koncept. Du väljer själv arbetstidsomfattning. Jourer ingår enligt beställarens direktiv.

Sök senast 30 september 2020 via formulär nedan.

Frågor besvaras av:

David Motubak
Distriktsläkare, vice VD
david.moltubak@rjl.se
070 146 44 36

Mats Siljehult
Verksamhetschef
mats.siljehult@wetterhalsan.se
070 575 46 18