Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Hitta till våra

Enheter

Enheter

A6

På Batterigatan 9, vid City Gross på A6-området hittar ni vår största enhet. Här driver vi en klassisk vårdcentral med hela utbudet av mottagningar som hör till. Vi har en stor sjukgymnastisk enhet med träningslokal i huset och våra mottagningar för försäkrings- och företagshälsovård hittar du här.

Enheter

Munksjöstaden

Wetterhälsan Munksjöstaden ligger på Barnarpsgatan 111 i Jönköping. Det är en fullskalig vårdcentral med all service och alla vårdgivare på plats. Enheten har även en äldremottagning särskilt anpassad för äldre och deras behov.

Enheter

Atollen

På Lantmätargränd 59 hittar ni Wetterhälsan Atollen där vi har vår unika Drop in-mottagning. Här tar vi hand om alla allmänmedicinska åkommor och ärenden som behöver bedömas idag och inte kan vänta på en bokad tid på Wetterhälsan A6 eller Wetterhälsan Munksjöstaden. Väntetiderna kan variera men brukar vara som kortast under eftermiddagar. Vi gör en egen prioritering där små barn och de allra sjukaste får gå före i kön. Även till denna mottagning får du gärna kontakta oss i förväg och diskutera ditt ärende med en sjuksköterska.

Vilka är wetterhälsan?

Om oss

Wetterhälsan är ett sammanhållande varumärke som bedriver flera olika verksamheter. Den främsta är vårdcentral men vi bedriver också företagshälsovård, försäkringsmedicinsk vård och vaccinationsmottagning.