Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Här finner du våra

Lediga jobb

Har vi inga tjänster ute som passar dig är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan.

Våra lediga tjänster

Specialist och ST-läkare i allmänmedicin

Vill du ha 19 nya läkarkollegor?
Vi söker nu en specialist i allmänmedicin och en ST-läkare inom allmänmedicin.

Wetterhälsan är Region Jönköpings läns största vårdcentral med ca 19 300 listade invånare. På vårdcentralen arbetar cirka 100 medarbetare inom olika professioner. Wetterhälsan är en privat vårdcentral och startades 2010. Den drivs av tre stycken läkare som genom deras arbete inom verksamheten får god förståelse för vardagens utmaningar.
Det som är utmärkande för vårdcentralen är positiv stämning bland kollegor, viljan att ge bästa möjliga service och att vi värnar om en god arbetsmiljö där vi värdesätter varandra och våra kompetenser högt.

Förutom primärvård erbjuder vi även företagshälsovård, försäkringsvård och vårdavtal. Våra ledord är Service, Tillgänglighet, Effektivitet, Nytänkande, Kvalitet och Arbetsmiljö. Vi strävar efter att dessa inte bara ska vara ord utan en levande del av vår verksamhet!

Vår vision är ”Vi utmanar för hälsa i liv och arbete”!

Vem är du?
Du tycker det är viktigt att se möjligheter istället för hinder och vill ha en stimulerande och utmanande arbetsplats. Du har en hög servicekänsla, god samarbetsförmåga och har lätt för att vara flexibel. Troligen har du oftast ett leende på läpparna och tycker fikarummet är en viktig plats för återhämtning. Vi erbjuder samtidigt likasinnade kollegor och lättillgängliga chefer på en populär arbetsplats.

Wetterhälsan eftersträvar mångfald ur alla perspektiv! Personlig lämplighet värderas högt.

Tjänsten är tillsvidare med en anställning på heltid och du väljer själv arbetstidsomfattning.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen. Vänta inte med din ansökan!

För mer information kontakta:
Verksamhetschef/specialist i allmänmedicin: David Moltubak, 070-146 44 36, david.moltubak@wetterhalsan.se  Läkarsamordnare, specialist i allmänmedicin: Thérése Lützen, therese.lutzen@rjl.se

ST-läkare: Maggie Anton,
maggie.anton@rjl.se 
ST-läkare: Daniel Thilén, daniel.thilen@rjl.se

 

Ansök här