Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Här finner du våra

Lediga jobb

Har vi inga tjänster ute som passar dig är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan.

Våra lediga tjänster

Specialist och ST-läkare i allmänmedicin

Vill du ha 19 nya läkarkollegor?
Vi söker nu en specialist i allmänmedicin och en ST-läkare inom allmänmedicin.

Wetterhälsan är Region Jönköpings läns största vårdcentral med ca 19 300 listade invånare. På vårdcentralen arbetar cirka 100 medarbetare inom olika professioner. Wetterhälsan är en privat vårdcentral och startades 2010. Den drivs av tre stycken läkare som genom deras arbete inom verksamheten får god förståelse för vardagens utmaningar.
Det som är utmärkande för vårdcentralen är positiv stämning bland kollegor, viljan att ge bästa möjliga service och att vi värnar om en god arbetsmiljö där vi värdesätter varandra och våra kompetenser högt.

Förutom primärvård erbjuder vi även företagshälsovård, försäkringsvård och vårdavtal. Våra ledord är Service, Tillgänglighet, Effektivitet, Nytänkande, Kvalitet och Arbetsmiljö. Vi strävar efter att dessa inte bara ska vara ord utan en levande del av vår verksamhet!

Vår vision är ”Vi utmanar för hälsa i liv och arbete”!

Vem är du?
Du tycker det är viktigt att se möjligheter istället för hinder och vill ha en stimulerande och utmanande arbetsplats. Du har en hög servicekänsla, god samarbetsförmåga och har lätt för att vara flexibel. Troligen har du oftast ett leende på läpparna och tycker fikarummet är en viktig plats för återhämtning. Vi erbjuder samtidigt likasinnade kollegor och lättillgängliga chefer på en populär arbetsplats.

Wetterhälsan eftersträvar mångfald ur alla perspektiv! Personlig lämplighet värderas högt.

Tjänsten är tillsvidare med en anställning på heltid och du väljer själv arbetstidsomfattning.

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen. Vänta inte med din ansökan!

För mer information kontakta:
Verksamhetschef/specialist i allmänmedicin: David Moltubak, 070-146 44 36, david.moltubak@wetterhalsan.se  Läkarsamordnare, specialist i allmänmedicin: Thérése Lützen, therese.lutzen@rjl.se

ST-läkare: Maggie Anton,
maggie.anton@rjl.se 
ST-läkare: Daniel Thilén, daniel.thilen@rjl.se

 

PTP-psykolog

Om du vill arbeta med psykisk ohälsa, där patient och kvalitet kommer i första hand. Om du tycker om att samverka med andra professioner och att bidra med kompetens och perspektiv, även utanför patientrummet – sök PTP på Wetterhälsan!

Som PTP-psykolog på Wetterhälsan blir du en viktig del av en stor och välfungerande psykosocial enhet där olika grundprofessioner och kompetenser berikar varandra.

Wetterhälsan är en stimulerande och utmanande arbetsplats. Förutom primärvård erbjuder vi också företagshälsovård, försäkringsvård och vårdavtal. Våra ledord är Service, Tillgänglighet, Effektivitet, Nytänkande, Kvalitet och Arbetsmiljö.

Wetterhälsan eftersträvar mångfald ur alla perspektiv! Personlig lämplighet värderas högt.

Tillträde mars 2023.
Sök tjänsten via formuläret.

Frågor besvaras av:
Samordnare psykolog Michaela Urlas: michaela.urlas@rjl.se
eller platschef Christina Holmer: christina.holmer@rjl.se

Laboratoriepersonal

Nu söker vi en biomedicinsk analytiker för ett graviditetsvikariat från juni 2023 till mars 2024.

Vi ser gärna att du är utbildad biomedicinsk analytiker eller att du tar examen nu till sommaren.  Du kommer ingå i ett arbetsteam och alltid samarbeta med en biomedicinsk analytiker.

Du kommer arbeta på Wetterhälsans laboratorium som servar både Wetterhälsans och regionens patienter. Vi ser gärna att du är en lagspelare med glöd i ögonen.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan senast 28 februari!

Frågor besvaras av:
Platschef Helena Strömberg
helena.stromberg@rjl.se 

Receptionist

Nu söker vi dig som brinner för service, är lösningsorienterad, flexibel och har en förmåga att ha flera arbetsuppgifter samtidigt.

I rollen som receptionist kommer du att vara den första kontakten och ansiktet utåt för Wetterhälsan. Vi tror att du trivs i en social roll och har erfarenhet från tidigare serviceyrke.

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning.
Wetterhälsan eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan senast 12 februari!

Frågor besvaras av administrativ samordnare Emma Juneström:
emma.junestrom@rjl.se

Ansök här