Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Här finner du våra

Lediga jobb

Har vi inga tjänster ute som passar dig är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan.

Legitimerad psykoterapeut

Du är en engagerad psykoterapeut som vill arbeta med psykisk ohälsa, där patient och kvalitet kommer i första hand. Du tycker om att samverka med andra professioner och att bidra med kompetens och perspektiv även utanför patientrummet. Personlig lämplighet värderas högt.

Du blir en del i vår psykosociala enhet, en av de största i sjukvårdsområdet, där olika grundprofessioner och kompetenser berikar varandra. Tjänsten är tillsvidare och du väljer själv arbetstidsomfattning.

Planerat tillträde januari 2022.

Wetterhälsan är en stimulerande och utmanande arbetsplats. Förutom primärvård erbjuder vi också företagshälsovård, försäkringsvård och vårdavtal. Våra ledord är service, tillgänglighet, effektivitet, nytänkande, kvalitet och arbetsmiljö.

Wetterhälsan eftersträvar mångfald ur alla perspektiv!

Sök tjänsten via formuläret nedan senast den 22 oktober.

Frågor besvaras av:
Samordnare psykolog Michaela Urlas: michaela.urlas@rjl.se
eller platschef Christina Holmer: christina.holmer@rjl.se

PTP-psykolog

Om du vill arbeta med psykisk ohälsa, där patient och kvalitet kommer i första hand. Om du tycker om att samverka med andra professioner och att bidra med kompetens och perspektiv, även utanför patientrummet – sök PTP-tjänstgöring på Wetterhälsan!

Som PTP-psykolog hos oss blir du en del av vår psykosociala enhet, en av de största i sjukvårdsområdet, där olika grundprofessioner och kompetenser berikar varandra.

Wetterhälsan är en stimulerande och utmanande arbetsplats. Förutom primärvård erbjuder vi också företagshälsovård, försäkringssvård och vårdavtal. Våra ledord är Service, Tillgänglighet, Effektivitet, Nytänkande, Kvalitet och Arbetsmiljö.

Wetterhälsan eftersträvar mångfald ur alla perspektiv! Personlig lämplighet värderas högt.

Tillträde 1 februari.

Sök tjänsten via formuläret nedan senast den 7 november.

Frågor besvaras av:
Samordnare psykolog Michaela Urlas: michaela.urlas@rjl.se
eller platschef Christina Holmer: christina.holmer@rjl.se

Ansök här