Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Wetterhälsans utbud av

Kurser & behandlingar

Behandlingar

KBT på nätet

Med KBT-behandling via nätet får du tillgång till behandlingen i din vardag, och kan göra dina uppgifter var och när det passar dig.

Kurser

Hälsocirkeln

Wetterhälsan har startat en hälsocirkel om psykisk hälsa. Du som är listad på Wetterhälsan är välkommen att ta del av föreläsningarna och låta dig inspireras.

Kurser

Ångestgrupp

Upplever du problem med ångest? Ångestgrupp erbjuder bra möjligheter att lära dig om ångest och hur du kan hantera den så att den begränsar dig så lite som möjligt i ditt liv.

Behandlingar

Gruppbehandling vid fetma

Om du har obesitas, det vill säga fetma, och känner dig motiverad till att förändra din livsstil och dina levnadsvanor, kan du delta i denna behandlingsgrupp för viktminskning.

Kurser

IBS

IBS-skola vänder sig till dig som har eller misstänks ha IBS. Sjukdomen kan yttra sig på olika sätt från individ till individ. Bland de klassiska symptom som hör till sjukdomen är diarré, förstoppning, omväxlande avföring, ofullständig tarmtömning, uppsvullen mage, knip, gaser och smärta i buken. 

Sund företagskultur på en välmående arbetsplats

Företagshälsovård

Wetterhälsan Företagshälsovård erbjuder små och medelstora företag i och runt Jönköping lättillgänglig och kostnadseffektiv företagshälsovård.

Vi hjälper dig vid behov, se över vårt utbud

Mer information om företagshälsovård