Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Reseintyg Covid-19 Travel certificates/health certificates Covid-19

Wetterhälsan erbjuder PCR-test och antigentest för att intyga att en person inte visar tecken på att ha en pågående covid-19 infektion.
Vi utfärdar reseintyg både för privatpersoner och företagskunder.

Du måste vara symtomfri för att testa dig.

Intyget är utfärdat på engelska och innehåller signatur och stämpel från legitimerad läkare. Tidpunkten då testet är taget är den tidpunkt som giltighetstiden beräknas ifrån. Intyget har ingen QR-kod.

Pris:
PCR-test inklusive intyg 1650 kr, reseintyg utfärdas inom 48 timmar.
Tider för PCR-test finns att boka måndag – torsdag.
OBS! Vi kan inte utfärda PCR-test med reseintyg dag före röd dag/helgdag.

Antigentest inklusive intyg 500 kr, reseintyg utfärdas inom 2 timmar.
Tider för antigentest finns att boka måndag-torsdag.
På fredagar och dag före röd dag/helgdag erbjuder vi endast drop in för antigentest inklusive intyg, på Wetterhälsan A6 mellan kl 08.00 – 10.00. Ta med pass eller internationellt ID-kort.
Antigentestet är EU-godkänt.

Du ansvarar själv för att ta reda på vilka regler som gäller inför din resa. Olika länder har olika regler och du kan läsa vad som gäller på https://www.swedenabroad.se/sv/

Wetterhälsan ansvarar inte för provsvar som genererar ett oklart eller ogiltigt svar, eller om provsvaret av någon anledning skulle bli försenat. I de fall problem av detta slag uppkommer, erbjuder vi patienten att ta om testet utan kostnad, alternativt att få pengarna tillbaka. Wetterhälsan ansvarar inte för eventuella kostnader för patienten till följd av detta, t.ex. i form av utebliven resa.

Provtagning sker måndag – torsdag, boka din tid här