Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vaccination covid-19

Denna sida uppdateras dagligen angående vaccinationstillgång och öppettider

Boka tid för dos 1 och 2 på Wetterhälsan A6, Batterigatan 9

Klicka här för att boka tid

Fyll i din hälsodeklaration i förväg, behöver du hjälp, prata med personalen på plats. https://bokning.mittvaccin.se/klinik/1313/halsodeklaration  

Torsdagar klockan 16.00 – 17.00 är det drop-in för patienter som saknar svenskt personnummer och för patienter som har svårigheter att boka tid själva.

Från och med v 32 vaccinerar vi invånare födda 2005 eller tidigare.

Barn som är födda 2006 kommer inte att erbjudas vaccin i nuläget även om de har fyllt 15 år.

Vaccinering av invånare födda 2005 – 2003 kan genomföras med ett av nedanstående alternativ:

  • Ungdomen har med sig samtyckesblanketten underskriven vid vaccinationstillfället. Om det finns två vårdnadshavare ska underskrift finnas från båda vårdnadshavarna på samtyckesblanketten. Om ungdomen kommer själv till vaccinationstillfället måste hen ha med giltig legitimation.  
  • Vårdnadshavare medföljer vid vaccinationstillfället. Det räcker då med en vårdnadshavare och inget skriftligt intyg behövs. Medföljande vårdnadshavare måste kunna legitimera sig vid vaccinationstillfället.

Riskgrupper enligt folkhälsomyndigheten

Riktlinjer dos 2
– Enligt riktlinjer från Region Jönköpings län ändras intervallet för dos 2 av Pfizer och Moderna fr.o.m. vecka 37. Intervallet kortas ner till 4 veckor.

Information till dig som tar blodförtunnande medicin. För att minska risken för blödning i muskeln ska du inte ta din blodförtunnande tablett eller spruta på morgonen den dag du ska vaccineras. Du bör i stället ta medicinen tidigast 2 timmar efter det att du har fått din vaccinspruta.

Information till dig som vaccineras mot covid -19

 

How to get vaccination against Covid-19 at Wetterhälsan:
Drop-by Wetterhälsan A6, Batterigatan 9, no appointment needed.  
Thursdays 16:00-17:00 p.m.

Information about vaccination covid -19 other languages

Välkommen till oss

Enheter

Vi startade Wetterhälsan för att du skulle få ett bättre alternativ i vårdvalet. Vår vision är att erbjuda den bästa primärvården.

Hitta din närmaste enhet

Enheter