Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Tjänster

Din journal via nätet

Du som är 16 år eller äldre kan läsa information ur din journal genom att logga in. Hur mycket information som visas beror på i vilken region som du har behandlats.

För att läsa din journal på nätet måste du logga in på 1177.se

Varje gång du söker eller får vård förs en journal. I din journal finns bland annat anteckningar och information om diagnoser och provsvar. Läs mer om vad en journal är här.

Du som fått vård i Region Jönköpings län

Har du fått vård i Jönköpings län kan du läsa din journal via nätet. Genom att ta del av din journal kan du bli mer delaktig i din egen vård. Att kunna läsa din journal via nätet ger dig också möjlighet att förbereda dig inför ett besök i vården och i efterhand förstå vad som hänt och sagts.

Vad kan jag läsa i min journal via nätet?

I Jönköpings län kan du se journalinformation via nätet som är dokumenterade i vårt journalsystem från 2007 och framåt. Du ser anteckningar som gjorts när du har besökt vården, varit inlagd på sjukhus, tagit blodprov, röntgensvar, remissvar eller kontaktat vården på telefon. Du ser också vilka vaccinationer du har tagit sedan lång tid.

Vill du ta del av journalinformation som inte visas i Journalen via nätet kan du be att få dem i pappersformat.

Olika delar av journalen, som till exempel remisstatus och läkemedel, kommer att läggas till successivt. Anteckningar från tandvården, rättspsykiatri och genetiska utredningar visas ännu inte.

Du kan inte läsa om vård inom företagshälsovård och försäkringsvård.

När syns informationen?

Signerade journalanteckningar visas direkt och sedan 4 juni 2018 kan du även se osignerade anteckningar. När du loggar in väljer du själv om du vill se alla uppgifter eller om du vill dölja nyare uppgifter. Anteckningar som är nyare än 14 dagar eller osignerade är markerade med en gul symbol ”Ny/Osignerat”. Tänk på att uppgifter som är nyare än 14 dagar kan innehålla besked som vårdpersonalen inte har hunnit ge dig.

Vilka är Wetterhälsan?

Om oss

Wetterhälsan är ett sammanhållande varumärke som bedriver flera olika verksamheter. Den främsta är vårdcentral men vi bedriver också företagshälsovård, försäkringsmedicinsk vård och vaccinationsmottagning.

Väcker vi ditt intresse?

Läs mer om oss

Are you a

Student at JU

Wetterhälsan Munksjöstaden cooperates with Jönköping University for the benefit of international students

Vi hjälper dig vid behov, se över vårt utbud

Visit the student page for students at JU